Ruska-aika Mustilassa (päivitetty 1.10.)

Mustilan ruskasesonki alkoi hyvissä ajoin varhaisten pakkasten johdosta, ja ruska on komeimmillaan lokakuun ensimmäisinä viikkoina. Ruskan eteneminen on hahmoteltu ruskakalenterissa, mutta siinä on vaihtelua vuosittain.

Syksyiset moottorisahaveiston kurssit ja muita syksyn tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Puistokahvila palvelee ruskavieraita lokakuun kolmena ensimmäisenä viikonloppuna (1.-2.10., 8.-9.10. ja 15.-16.10.) Arboretum on avoinna valoisaan aikaan (n.7:00–n.21:00). Puistokahvilan ollessa suljettuna pääsyliput ja taimiostokset voi maksaa käteisellä ovessa olevaan luukkuun tai suoraan Arboretum Mustilan tilille IBAN  FI81 5016 0620 0153 89  (maksun viestiosaan tieto maksun aiheesta). 

Arboretumin taimimyynti Puistokahvilalta itse noutaen tai tilauksena toimitettuna, Matkahuollon välityksellä, kaikkialle Suomeen. Elokuun taimipäivän jäljiltä tarjolla on edelleen runsas valikoima erilaisten puiden ja pensaiden taimia. Taimet ovat ostettavissa pakkasten alkamiseen asti, jonka jälkeen ne korjataan talviteloille kevääseen asti.

 

Verkkosivut uudistuvat

Arboretumin uudet verkkosivut on otettu käyttöön 22.9. Päivitystyö ei ole vielä valmis, ja joillain koneilla ja erityisesti älypuhelimilla sivujen asettelu ei vielä toimi aivan kuin pitäisi. Tekniset ongelmat pyritään korjaamaan lähikuukausien aikana.