Öinen taidevaellus lauantaina 24.9.2022

Taiteita ja syysillan tunnelmaa koko perhelle. Taidevaelluksen ohjelma ja lisätietoja tällä sivulla.

Syksyiset moottorisahaveiston kurssit ja muita syksyn tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Ruska on jo täällä

Menneellä viikolla yölämpötilat käväisivät nollassa, hieman sen alapuolellakin, ja tämä näyttää käynnistäneen monien kasvien ruskaantumisprosessit. Vaikka suuret puut ovat enimmäkseen vielä täydessä lehdessä, loistavat mm. Alppiruusulaakson ja Terassin monet pensaat ja pikkupuut jo hehkeissä keltaisen, oranssin ja punaisen sävyissä.

Ruskasesongin huippu ajoittuu tavallisesti syyskuun lopulle ja lokakuun ensimmäisille viikoille, riippuen säistä. Tiedotamme tällä sivulla ruskan etenemisestä.

Kahvilan aukioloajat muuttuneet

Puistokahvila on syyskuussa maanantaisin ja tiistaisin suljettu. Kahvila on avoinna keskiviikosta perjantaihin 10-16 ja viikonloppuisin 11-16. Lokakuun aukioloajoista tiedotetaan myöhemmin.

Arboretum on avoinna valoisaan aikaan (n.7:00–n.21:00). Puistokahvilan ollessa suljettuna pääsyliput ja taimiostokset voi maksaa käteisellä ovessa olevaan luukkuun tai suoraan Arboretum Mustilan tilille IBAN  FI81 5016 0620 0153 89  (maksun viestiosaan tieto maksun aiheesta). 

Arboretumin taimimyynti Puistokahvilalta itse noutaen tai tilauksena toimitettuna, Matkahuollon välityksellä, kaikkialle Suomeen. Elokuun taimipäivän jäljiltä tarjolla on edelleen runsas valikoima erilaisten puiden ja pensaiden taimia