Skip to main content

Kevät etenee arboretumissa (tiedote 11.5.2022)

magnolia_kobus_jreinikainen.jpg

Vihdon viimein taas lämmenneet säät ovat käynnistäneet silmujen puhkeamisen monilla puilla. Lähiviikkojen aikana on odotettavissa kevään helakan lehtiväriesityksen lisäksi kukintaa, mm. magnolioilla ja tuomipihlajilla. Samaan aikaan maanpinnan rajassa jatkavat vielä monet varhaiskevään kukkijat.

Arboretum on avoinna valoisaan aikaan (klo 8:00–n.21:00). Puistokahvila on avoinna vapunpäivästä alkaen normaalien kahvilan aukioloaikojen puitteissa. Puistokahvilan ollessa suljettuna pääsyliput voi maksaa käteisellä ovessa olevaan luukkuun tai suoraan Arboretum Mustilan tilille IBAN  FI81 5016 0620 0153 89  (maksun viestiosaan tieto maksun aiheesta).

Taimien myynti-inventaariot ovat valmistuneet, ja niitä voi pyytää arboretumista sähköpostitse (arboretum@mustila.fi). Pyrimme vastaamaan talven aikana kertyneisiin taimitiedusteluihin mahdollisimman nopeasti. Puistokahvilan yhteydessä toimivaa pikkutaimimyyntiä rakennetaan parhaillaan, mutta koska osa taimista on vielä lumen alla, valikoima täydentyy vähitellen toukokuun aikana.

 

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin