Rhododendron-kukinta alkanut (tiedote 31.5.2023)

Mustila on kylpenyt poikkeuksellisen lämpimässä kevätsäässä ja kevään vaihtuminen kesään on tapahtunut noin viikon edellä totutusta aikataulusta. Varhaisimmat alppiruusut ja atsaleat ovat jo kukintansa kukkineet, atsaleojen pääkukintakausi ja alppiruusujen ensimmäinen kukinta-aalto alkaneet. Juuri nyt viileä sää hidastaa kukinnan etenemistä, mikä on hyvä, sillä se lupaa kukinnan jatkumista juhannusviikolle asti.

Arboretum on avoinna valoisaan aikaan (n.8:00–n.21:00). Puistokahvila on avoinna normaalien aukioloaikojen puitteissa. Puistokahvilan ollessa suljettuna pääsyliput ja taimiostokset voi maksaa käteisellä ovessa olevaan luukkuun tai suoraan Arboretum Mustilan tilille IBAN  FI81 5016 0620 0153 89  (maksun viestiosaan tieto maksun aiheesta). 

Taimien myynti-inventaariot keväälle 2023 ovat viimein valmistuneet, ja ovat nyt ladattavissa tämän sivun lopusta (huom! kahvilaluettelo sivun tekstiosassa päivitetään vasta kahvilan avauduttua toukokuussa). Taimitilauksien toimitus on suuren kysynnän vuoksi pahasti ruuhkautunut, joten toivomme kärsivällisyyttä toimitusaikataulujen kanssa.

 

Kesäkuun alun tapahtumia

Su 4.6. Alppiruusujen päivä pääkukintakauden alkaessa. Opastetut kierrokset klo 11:00 ja 15:00.

To 8.6. klo 18 Iltasoitto Alppiruusulaaksossa. Kouvolan Laulu.

La 10.6. klo 7 Lintukävely arboretumissa – Kymen Lintutieteellinen yhdistys KYLY

La 10.6. klo 15 Opastettu puistokierros

Su 11.6. klo 15 Opastettu puistokierros

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa. Tapahtumiin on pääsy arboretumin sisäänpääsyn hinnalla, ellei toisin mainittu. Kokoontuminen Puistokahvilalla.

 

Verkkosivut uudistuvat

Arboretumin verkkosivuille on tehty teknisiä päivityksiä ja korjauksia syksystä 2022 alkaen. Pahoittelemme tästä aiheutuvia häiriöitä. Varsinaiset uudet nettisivut on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2023 aikana.