Skip to main content

Mustilassa tapahtuu

Abies holophylla ©jr

Metsäpuutarhan Kätketty Kauneus: Kaikille avoin valokuvakilpailu

Lisätietoja tästä.

 

Odotettu taimipäivä on pian taas täällä!

Lauantaina 24.8. ennätykselliset 28 eri taimistoa ja kasvattajaa myy taimiaan. Lisäksi esitelmiä, opastettuja kierroksia ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Tarkka ohjelma tästä

 

Muita tulevia tapahtumia

Ke 21.8. 18:00 Metsäjooga, vetäjänä Katariina Tirkkonen. Ilmoittautuminen sähköpostilla: arboretum@mustila.fi; aikuiset 15 €, opiskelijat 10 €, sisältää iltateen.

Pe 23.8.  20:00–n.23:00 Lepakkoretki: Arboretum Mustilassa tiedetään olevan paljon lepakoita. Suomen luonnon lepakot, niiden elintavat ja pesät tulevat tutuiksi lepakkoasiantuntija Rasmus Karlssonin opastamana. Retkellä on mukana laitteita, joten pääset kuulemaan myös lepakoiden ääntelyä. Ensimmäinen kuulemasi lepakon ääni luonnossa on sykähdyttävä hetki. Retkelle mukaan omat eväät ja juotavaa, säänmukainen vaatetus, taskulamppu. Nokipannukahvit tarjotaan nuotiolla. Kokoontuminen Puistokahvilan edessä klo 20.00. Hinta 25€, lapset 7-15v lapset 10 € aikuisen mukana. Huom. Yhtenäisen sateen ja myrskyn aikana lepakot pysyvät koloissaan; silloin retki on peruttava. Lisätietoja ja varaus netissä tästä linkistä tai sähköpostitse: myynti@repovesikeskus.fi tai puhelimitse 044 784 7411.

La-Su 7.–8.9. Lähiruokamessut Mustilan koululla.

 

Lisää tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Mustilan tapahtumia ja toimintaa voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.  

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin