Skip to main content

Mustila verhoutuu ruskaan (päivitetty 24.9.2021)

Acer palmatum ssp. amoenum

Ensimmäisten ruskavärien perusteella syksyn 2021 ruskasta näyttää tulevan hyvin loistokas. Varhaisemmat kuten kirsikkasorvarinpensas (Euonymus planipes) ja monet itäaasialaiset vaahterat ovat jo täydessä ruskassa. Muu arboretum on parhaillaan värjäytymässä ruskaan. Näill näkymin ruska on värikkäimmillään eri puissa syys-lokakuun taitteessa. Myöhäisiä ruskalajeja riittää säästä riippuen noin loka-marraskuun taitteeseen asti.

Puistokahvila on syyskuussa normaalien aukioloaikojen puitteissa, lokakuussa viikonloppuisin. Kahvilan terassilla ja lähiympäristössä on runsaasti tilaa nauttia virvokkeita turvallisesti lämpimässä kesäilmassa. Puistokahvilalla on myös myynnissä ennätyksellisen runsas taimivalikoima elokuisen Taimipäivän jäljiltä.

Arboretum on auki joka päivä valoisaan aikaan (klo 8:00–21:00). Puistokahvilan ollessa suljettuna pääsyliput ja taimiostokset voi maksaa käteisellä ovessa olevaan luukkuun tai suoraan Arboretum Mustilan tilille IBAN  FI81 5016 0620 0153 89  (maksun viestiosaan tieto maksun aiheesta).

 

Öinen taidevaellus Mustilassa lauantaina 25.9.2021

Lisätietoja tällä sivulla.

 

 

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin