Skip to main content

Arboretum's blog

Mustilassa vähäluminen talvi (tiedote 31.1.2017)

Etelärinteen serbiankuusia ja makedonianmäntyjä talvella

Mustilaan iski alkutalvesta kova pakkanen vailla suojaavaa lumipeitettä. Tämän jälkeen talvi on ollut varsin lauha. Lumipeitettä on vähän ja kulku arboretumin poluilla on mahdollista hyvien, vettäpitävien kenkien kanssa. 

Puistokahvila on suljettuna talveksi ja avautuu jälleen vappuna. Henkilökunta on tavoitettavissa puhelimitse virka-aikaan, usein myös toimistolta kahvilan vierestä. 

Arboretum on avoinna ympäri vuoden

quercus_ellipsoidalis_ruska_jsaarinen.jpg

Puistokahvila on suljettu viikonlopulla (la–su) 22.–23.9. ja talvikauden sunnuntaista 30.9. lähtien.

Kahvila avataan jälleen toukokuussa 2013.

Kahvilan ollessa suljettuna pääsyliput ja taimiostokset voi käydä maksamassa toimistolle (puistokahvilan viereinen rakennus) tai toimiston ollessa suljettuna kahvilan ovessa olevaan luukkuun.

Tervetuloa ihailemaan Mustilan lehtipuiden värikästä ruskaa!

 

13.6.2012: Rhododendron-kukinta jatkuu juhannukseen

Alppiruusut kukoistavat

Viileitten säitten johdosta alppiruusujen ja atsaleojen kukinta jatkuu loisteliaana juhannukseen asti. Myöhään kukkivat pensaat jatkavat vielä juhannuksen jälkeisellä viikolla. Edelliskesän lämmön ja sateiden johdosta kukinta on tänä vuonna poikkeuksellisen runsas.

120 hehtaarin arboretumissa riittää muutakin nähtävää. Opastettuja kierroksia sisäänpääsyn hintaan järjestetään koko kesäkuun ajan sunnuntai- ja keskiviikkoiltaisin kello 18. Omatoimisesti puistoon voi tutustua esimerkiksi uuden opaskirjan avulla. Kehotamme tutustumaan myös muihin kesän tapahtumiin.

.

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin

Syndicate content