Skip to main content

Arboretum's blog

Kevät etenee Mustilassa (tiedote 3.5.2017)

leucojum_vernum_yleiskuva.jpg

Sää on viimein taas lämmennyt, uusia kevätkukkijoita nousee ja varhaisimmat puut ja pensaat availevat jo silmujaan. On alkamassa erityisen kaunis valon ja läpikuultavien värien vuodenaika. Myös Mustilan Puistokahvila on avannut ovensa retkeilijöitä varten.  

Mustilaan matkustaminen julkisella kulkuneuvolla on muuttunut entistä helpommaksi, kun toukokuun alusta lähtien Helsinki-Kouvola-väliä kulkevat pikavuorobussit ovat alkaneet pysähtyä suoraan Mustilan vieressä (pysäkki "Elimäki 6-tie"). 

Arboretum on avoinna ympäri vuoden

quercus_ellipsoidalis_ruska_jsaarinen.jpg

Puistokahvila on suljettu viikonlopulla (la–su) 22.–23.9. ja talvikauden sunnuntaista 30.9. lähtien.

Kahvila avataan jälleen toukokuussa 2013.

Kahvilan ollessa suljettuna pääsyliput ja taimiostokset voi käydä maksamassa toimistolle (puistokahvilan viereinen rakennus) tai toimiston ollessa suljettuna kahvilan ovessa olevaan luukkuun.

Tervetuloa ihailemaan Mustilan lehtipuiden värikästä ruskaa!

 

13.6.2012: Rhododendron-kukinta jatkuu juhannukseen

Alppiruusut kukoistavat

Viileitten säitten johdosta alppiruusujen ja atsaleojen kukinta jatkuu loisteliaana juhannukseen asti. Myöhään kukkivat pensaat jatkavat vielä juhannuksen jälkeisellä viikolla. Edelliskesän lämmön ja sateiden johdosta kukinta on tänä vuonna poikkeuksellisen runsas.

120 hehtaarin arboretumissa riittää muutakin nähtävää. Opastettuja kierroksia sisäänpääsyn hintaan järjestetään koko kesäkuun ajan sunnuntai- ja keskiviikkoiltaisin kello 18. Omatoimisesti puistoon voi tutustua esimerkiksi uuden opaskirjan avulla. Kehotamme tutustumaan myös muihin kesän tapahtumiin.

.

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin

Syndicate content