Skip to main content

Arboretum's blog

Kevät saapuu arboretumiin (tiedote 30.3.2021)

Helleborus niger ©Susanna

Arboretum on auki joka päivä myös läpi talvikauden, vaikka kahvila olisikin suljettuna. Runsas lumipeite on lämpimän sään ja sateiden vaikutuksesta nopeasti huvennut. Eteläpuoleisilla rinteillä on jo runsaasti pälvipaikkoja, ja poluilla on enää niukasti lunta. Pohjoisrinteillä lunta on enemmän, ja se voi vielä vaikeuttaa kulkemista etenkin vähemmän käytetyillä poluilla.  

Puistokahvilan ollessa suljettuna pääsyliput voi maksaa käteisellä ovessa olevaan luukkuun tai suoraan Arboretum Mustilan tilille IBAN  FI81 5016 0620 0153 89  (maksun viestiosaan tieto maksun aiheesta). Puistokahvila avautuu toukokuun alussa vallitsevien rajoitusten mahdollistamissa puitteissa joko kahvilana tai ulosmyyntikioskina. 

Arboretumin myyntitaimiluettelot ovat valmistuneet. Tällä hetkellä ne ovat saatavissa sähköpostitse pyytämällä arboretumista. Pyrimme saamaan ne myös tälle verkkosivulle heti kun se on teknisesti mahdollista. Taimitilausten keräämisen ja lähettämisen aloitamme heti lumen sulettua taimistoalueilta, viimeistään huhtikuun puolivälin jälkeen.

Öinen taidevaellus Mustilassa lauantaina 25.9.

Taidetta, tunnelmaa ja pimenevän syysillan lumoa koko perheelle. Pimeyden halki sinua kuljettaa noin kilometrin pituinen valopolku. Sen varrella on luvassa musiikkia, äänimaisemia, valoa, tanssia ja kuvataidetta sekä syksyisen luonnon ihmeitä. 

Tapahtuman ohjelmasta ja yksityiskohdista lähempänä ajankohtaa.

Sananjalka ja tuulen sävel – tarinallinen metsäkonsertti

Musiikkiretki - Viola Räisänen
Aiemmilta musiikkiretkiltä tutut kirjailija Anni Kytömäki ja viulisti Viola Räisänen palaavat Mustilaan kesällä 2021 uudistetun ohjelman kera. Lisätietoja keväällä 2021.  

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin

Syndicate content