Skip to main content

Blogs

Talvi Mustilassa

Juhlapaikan talvi

Arboretum Mustila on saanut ylleen kevyen alle lumivaipan. Lumen paksuus ei ainakaan toistaiseksi haittaa arboretumissa kulkemista. Talviaikaan arboretumissa voi ihailla ainavihantien havujen lisäksi lehtipuiden ilmeikkäitä profiileja, jotka korostuvat puiden ollessa lehdettömänä.  

Puistokahvila on suljettu tältä kaudelta ja avautuu uudelleen toukokuun alussa. Arboretum on kuitenkin avoimena, ja opaskarttoja on saatavilla kahvilan ovelta, jossa olevaan luukkuun voi myös jättää pääsymaksun, mikäli toimistolla ei ole ketään paikalla. 

Syksyn uudet siemenet on viimein päivitetty siemenhinnastoon.

Arboretumin nettisivuja ollaan parhaillaan päivittämässä. Päivitykset pyritään tekemään tammi-helmikuun aikana niin, ettei katkoksia tai häiriöitä syntyisi. 

Sananjalka ja tuulen sävel – tarinallinen metsäkonsertti 18.8.2019

Musiikkiretki - Viola Räisänen
Arboretum Mustilan retkipoluilla sunnuntaina 18.8. klo 13 ja 17
 
Kierrämme arboretumin rauhallisesti ja kuulemme matkan varrella tarinallisen metsäkonsertin, jossa esiintyvät kirjailija Anni Kytömäki ja aiemmilta musiikkiretkiltä tuttu viulisti Viola Räisänen. Metsäkonsertti on sanataidetta ja musiikkia yhdistävä tapahtuma, joka perustuu Kytömäen Finlandia-ehdokkaana olleeseen Kultarinta-romaaniin. Kierroksen jälkeen Puistokahvilassa tekijät kertovat metsäsuhteestaan ja metsäkonserttisarjan taustasta.
 
Esityskertoja on kaksi: 13.00–15.00 ja 17.00–19.00. Rajoitetusti paikkoja; liput ennakkomyynnissä arboretumista. Lipun hintaan sisältyy pääsymaksu arboretumiin. Tuotto käytetään arboretumin vanhimpien istutusten hoitoon ja säilyttämiseen.
 
Lisätietoja arboretumista: 05-3776678 tai arboretum@mustila.fi. 

 

Arboretum Mustila on myös sosiaalisessa mediassa

 Olemme aktivoituneet sosiaalisessa mediassa ja meidät voit löytää Facebookista ja Instagramista.

Sosiaalisessa mediassa päivitetään säännöllisesti Mustilan kuulumisia kukintojen ja muiden ajankohtaisten asioiden osalta. Tervetuloa seuraamaan meitä sosiaalisessa mediassa. 

Tulevaisuudessa kotisivuillemme tullaan tekemään päivityksiä ja sen vuoksi kotisivuissa voi olla ajoittain lyhyitä toimintakatkoja. Pyrimme saamaan ulkoasun ja toimivuuden paremmalle tasolle tulevaisuudessa.

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin

Syndicate content