Skip to main content

Blogs

Kevättalvi Mustilassa (tiedote 6.3.2018)

Tätä kirjoittaessa on Mustilassa saatu nauttia useita viikkoja poutaisesta auringonpaisteesta. Yöt ovat yhä kylmiä, mutta päivälämpötilat lauhtuvat. Arboretumin kasveja suojaa 15-30 cm paksuinen lumipeite, mutta pääpolut on aurattu, mikä helpottaa liikkumista alueella myös ilman suksia. Puistokahvila avautuu uudelleen toukokuun alussa. Tuolloin alkaa myös taimimyynti kahvilan pihapiirissä. 

Arboretum teki menneenä syksynä onnistuneen siemenkeruumatkan Appalakeille. Suurin osa siemenistä päätyy omaan käyttöön sekä kasvitieteellisiin kokoelmiin, mutta isoimmista siemeneristä liikenee myös siemenmyyntiin asti. 

Tulevan kesän päätapahtumat kuten suuren suosion saaneet lastenpäivä ja taimipäivä ovat nyt näkyvissä tapahtumakalenterissa. Lisätietoa ja lisää tapahtumia päivitetään kalenteriin kevään edetessä. 

Arboretum Mustila on myös sosiaalisessa mediassa

 Olemme aktivoituneet sosiaalisessa mediassa ja meidät voit löytää Facebookista ja Instagramista.

Sosiaalisessa mediassa päivitetään säännöllisesti Mustilan kuulumisia kukintojen ja muiden ajankohtaisten asioiden osalta. Tervetuloa seuraamaan meitä sosiaalisessa mediassa. 

Tulevaisuudessa kotisivuillemme tullaan tekemään päivityksiä ja sen vuoksi kotisivuissa voi olla ajoittain lyhyitä toimintakatkoja. Pyrimme saamaan ulkoasun ja toimivuuden paremmalle tasolle tulevaisuudessa.

Mustilan lastenpäivä 28.5.2017

Avainsana(t)

Mustilan Lastenpäivä

Lasten ehdoilla rakennettu koko perheen luontotapahtuma – luontoelämyksiä, aktiviteetteja, oppimista ja yhdessäoloa!

Aikataulu: 10.00 - 14.00

Lastentapahtumassa ohjelmassa:

- Perinteinen luontopolku

- Paikalla tavattavissa Kouvolan Teatterin Peppi Pitkätossu suoraan Huvikummusta

- Metsästä löytyy erilaisia satuhahmoja

- Lasten musiikista vastaa Tuubakimalainen

Kesäkahvilamme palvelee 9.00 - 16.00

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin

Syndicate content