Skip to main content

Blogs

Ruska parhaimmillaan Mustilassa (tiedote 8.10.2018)

quercus_ellipsoidalis_ruska_jsaarinen.jpg

Menneen kesän säät ovat olleet ruskan muodostumiselle otolliset, ja Mustilan syysvärit ovat kehittyneet tänä vuonna erityisen loistokkaiksi. Värikkäimmät alueet ovat Etelärinne ja Pähkinärinne, joissa lehtipuulajiston runsaudesta seuraa myös täysi paletillinen ruskan sävyjä. Mikä lie syynä, mutta lämpimästä kesästä huolimatta ruska on itse asiassa myöhässä normaalista aikataulusta, ja useimmat puut alkavat vasta nyt olla komeimmissa väreissään. 

Puistokahvila on suljettu ja avautuu uudelleen vasta toukokuussa. Arboretum on kuitenkin avoimena, opaskarttoja saatavilla kahvilan ovelta, jossa olevaan luukkuun voi myös hoitaa pääsymaksun, mikäli viereisellä toimistolla ei satu olemaan henkilökuntaa paikalla. Toimistolla on yleensä joku paikalla arkisin kello 09:00-16:00. 

 

 

Sananjalka ja tuulen sävel – tarinallinen metsäkonsertti 18.8.2018

Musiikkiretki - Viola Räisänen
Arboretum Mustilan retkipoluilla lauantaina 18.8. klo 14 ja 18
 
Kierrämme arboretumin rauhallisesti ja kuulemme matkan varrella tarinallisen metsäkonsertin, jossa esiintyvät kirjailija Anni Kytömäki ja aiemmilta musiikkiretkiltä tuttu viulisti Viola Räisänen. Metsäkonsertti on sanataidetta ja musiikkia yhdistävä tapahtuma, joka perustuu Kytömäen Finlandia-ehdokkaana olleeseen Kultarinta-romaaniin. Kierroksen jälkeen Puistokahvilassa tekijät kertovat metsäsuhteestaan ja metsäkonserttisarjan taustasta.
 
Esityskertoja on kaksi: 14.00–16.00 ja 18.00–20.00. Paikkoja on vielä jäljellä molempiin esityksiin. Jäljelläolevat liput myydään konserttipäivänä Puistokahvilasta: 20 €. Alennushinta 15 € koululaisille, opiskelijoille, eläkeläisille ja Mustilan ystävät ry:n jäsenille
 
Lipun hintaan sisältyy pääsymaksu arboretumiin. Tuotto käytetään arboretumin vanhimpien istutusten hoitoon ja säilyttämiseen.
 
Lisätietoja arboretumista: 05-3776678 tai arboretum@mustila.fi. 

 

Arboretum Mustila on myös sosiaalisessa mediassa

 Olemme aktivoituneet sosiaalisessa mediassa ja meidät voit löytää Facebookista ja Instagramista.

Sosiaalisessa mediassa päivitetään säännöllisesti Mustilan kuulumisia kukintojen ja muiden ajankohtaisten asioiden osalta. Tervetuloa seuraamaan meitä sosiaalisessa mediassa. 

Tulevaisuudessa kotisivuillemme tullaan tekemään päivityksiä ja sen vuoksi kotisivuissa voi olla ajoittain lyhyitä toimintakatkoja. Pyrimme saamaan ulkoasun ja toimivuuden paremmalle tasolle tulevaisuudessa.

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin

Syndicate content