Talvi on tullut Mustilaan (päivitetty 21.11.)

Keskilämpötila on laskenut pakkasen puolelle ja syksyn viimeisetkin lehdet alkavat olla pudonneet. Puistossa ei kuitekaan ole lunta, ja havupuita ja muita voi kiertää edelleen katsomassa. Arboretum on avoinna valoisaan aikaan (n.8:00–n.17:00).

Puistokahvila on tältä vuodelta sulkeutunut ja avautuu uudelleen toukokuussa 2023. Puistokahvilan ollessa suljettuna pääsyliput ja taimiostokset voi maksaa käteisellä ovessa olevaan luukkuun tai suoraan Arboretum Mustilan tilille IBAN  FI81 5016 0620 0153 89  (maksun viestiosaan tieto maksun aiheesta). 

Arboretumin taimimyynti Puistokahvilalta korjataan lähiviikkojen aikana talviteloille. Sovitut taimien toimitukset hoidetaan loppuun, ja uusia tilauksia otetaan vastaan, toimitettavaksi keväällä 2022.

 

Verkkosivut uudistuvat

Arboretumin verkkosivuille tehty laaja tekninen päivitys otettiin käyttöön 22.9. Päivitystyö ei ole vielä valmis. Joillain koneilla ja erityisesti älypuhelimilla sivujen asettelu ei vielä toimi aivan kuin pitäisi, eivätkä kaikki kieliversiot ole kohdallaan. Tekniset ongelmat pyritään korjaamaan lähikuukausien aikana heti kun kaikkein kiireisimmiltä töiltä liikenee aikaa.